Nieuwsbrief:

YAMAHA  X MAX 300 TECH MAX - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
DARK MAGMA (MDR
yamaha - x-max-300-tech-max
yamaha - x-max-300-tech-max
yamaha - x-max-300-tech-max
yamaha - x-max-300-tech-max
yamaha - x-max-300-tech-max
yamaha - x-max-300-tech-max
yamaha - x-max-300-tech-max
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Nieuw: Ja
Modeljaar: 2024

Uitgerust met een hightech instrumentpaneel en een 4,2-inch TFT-infotainment-kleurenscherm met meerdere thema's biedt deze hoogwaardige motorscooter een uitgebreide smartphone-connectiviteit. Je kunt gemakkelijk berichten en e-mails ontvangen, muziek selecteren en nog veel meer. En voor stressvrij snelwegverkeer en ontspannen cruisen in het weekend is de XMAX 300 Tech MAX uitgerust met een Garmin-navigatiesysteem.

Het dynamische hoekige kuipwerkontwerp met de X-vormige voorverlichting geeft de XMAX 300 Tech MAX een nog radicalere en meer onderscheidende uitstraling - en de 3D-boemerang zijpanelen versterken het pure MAX DNA. Met speciale kleuren en exclusieve aluminium voetplaten, een speciale afwerking van de kuipwerkdelen en een zadelbekleding in een lederen stijl, is dit een slimme manier van verplaatsen.

De prijzen van onze nieuwe motorfietsen en scooters zijn altijd inclusief afleveringskosten. Wij bieden tegen aantrekkelijke tarieven diverse BOVAG garantiepakketten aan op onze gebruikte motorfietsen. Informeer hiervoor bij onze verkoopafdeling.

Voordelig en goed verzekeren? kijk op www.motoportveldhoven.nl
Opties en Accessoires:
Fabrieksgarantie




Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
MotoPort Veldhoven
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Dragrace" betekent: Wedstrijd waarbij twee coureurs erom strijden wie als eerste de kwartmijl (402,3 meter) heeft afgelegd. Bij dragracen wordt met een afvalsysteem gewerkt. Wie een run verliest, ligt eruit. Bij dragracen worden twee klassen onderscheiden: de Top-Fuel en de Pro-Stock. In de Pro-Stock-klasse wordt gereden met motorfietsen die nog enige gelijkenis met een standaardmotorfiets vertonen. Hier worden geen speciale brandstoffen en injectie toegepast. Bij de TBP-Fuel-klasse ligt dat anders. Hierbij zijn frames, motorblokken en toegepaste randtechniek volledig naar inzicht van de constructeur samengesteld en is soms het enige dat nog aan het concept van een motorfiets doet denken de aanwezigheid van twee wielen.
© 2000 - 2024 Motoroccasion